ATC

För ett tag sen anmälde jag mej till ännu en swap i mängden... det har blivit många nu i höst, men fy jädrar i mej va kul det är med ATC!  Denna är till ATC-sverige och är med tema: RÖD  det skulle vara en prick med och det skulle vara ett ordspråk/kloka ord. Här är resultatet iaf!
ATC

Till helgen är det stor mässa i Göteborg och jag önskar verkligen att jag hade kunnat vara där.. men ingen ville samåka och jag vet inte om jag har bil, så det blir inget för min del tyvärr. Jag får hoppas att det kommer mycket roligt på mässan här i Helsingborg senare i stället. Även om en del av företagen i Göteborg hade varit jättekul att spana in såklart..
Julkortsbeställningen är påbörjad lite smått, men jag måste försöka sänka mina krav på att varje kort ska vara unikt :)  när det är så många, måste man ju hitta nån enkel men snygg linje att följa. Iaf hoppas jag hinna klart i tid, även om jag känner att dagarna rusar fram och jag hinner inte riktigt med.. September är en väldigt fullbokad månad!
Dags att avvika till pysselbordet...  fick hem lite albumark o plastfickor idag, så nu ska jag försöka mej på att göra ett eget postboundalbum :)

En Hella-studie i detalj

JAG. .
 
ÄR:  Ganska glad o rolig, men avvaktande till en början
GER INTRYCK AV ATT VARA:  Kanske lite blyg eller tom ointresserad.. eller småtokig :) inget stämmer! 
KAN:  Lite om väldigt många saker 
BLIR GLAD AV:  Att få pyssla, musik, mina vänner, Lasse, Lukas..
HAR:  Varit hemma idag o bara varit själv.. såå skönt!
VILL HA:  Lite mer valfrihet inom vissa områden
SKULLE VILJA:  Säga vad jag tycker oftare
TYCKER OM ATT:  pyssla, både med scrap/stämpling och i trädgården.. inredning, musik, film mm
HAR ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR:   Att skapa av olika slag
BRYR MIG OM: mina vänner och min familj
TRIVS MED:  Att vara hemma, jag är nog lite av en enstöring ibland :D
KÄNNER OBEHAG INFÖR:  Spindlar, sprutor, höjder 
PLANERAR ATT:  Åka till London.. vet inte när, men det ska bli av!
BOR I:   strax utanför Helsingborg
SKULLE VILJA BO I:  Kvar här, men kanske i varmare land, när pensionen kommit
KLÄR MIG GÄRNA I:  bekväma kläder.. av nån anledning oftast svarta
ÄTER GÄRNA:  Indiskt, Thai, tacos, pizza, lax i ugn
DRICKER GÄRNA:  cola light, mjölk, vatten
TRÄNAR:  nä, men jag borde!
TITTAR OFTA PÅ:  TV och då menar jag ofta! den är alltid på som sällskap när Lasse jobbar
LYSSNAR OFTA PÅ:  RIX morronzoo på mornarna 
LÄSER: mest tidningar, men en o annan deckare el fantasybok slinker genom ibland
PRENUMERERAR PÅ:  Helsingborgs Dagblad, Creating Keepsakes, Lantliv, Glamour (för nån presents skull)
Mest hatade musikgenre: Hip Hop 
Längd: 166 cm 
Vad lyssnar du på:  mest synth o goth, men har mycket bred musiksmak numer
Vad tänker du på:  Klurar på ett album jag gör
Vad gör du just nu:  förutom att skrivahär, så äter jag en glassbåt
Vad sa du senast:  "hur ska vi hinna det? Hela september är ju uppbokad.." till Lasse 
Vem stötte senast på dig: haha.. det var nog Lukas det, för han kommer alltid o gosar vid datorn
Vem kramade du senast: Lasse
Har du blivit dumpad nån gång:  jo
Har du dumpat nån gång:  ja det har jag 
Hur många seriösa förhållanden har du haft: 3
Vad spenderar du dina pengar på: pysselgrejer, godis och annat trams (förutom räkningar o mat då..)
Räkna upp vad du har på dig: en hög med svarta kläder
Favoritplagg till vardags: ett par bekväma byxor o t-shirt 
Och till fest:  nästan samma, men lite snyggare o kanske lite glittrigare.  
Dömer du människor efter deras yttre: det händer, men försöker låta bli
Vad blir du glad av:  överraskningar, om dom är positiva såklart :)
Vad blir du ledsen av:  orättvisa o frustration 
Vad gör dig förbannad:  osant skitsnack

Lite svammel . .

Idag har vår dator genomgått en smärre uppfräshning. Efter tömning och formattering, mår den mycket bättre. Det känns lite läskigt att göra det, för det gäller ju att ha brännt allt viktigt.. alla foton tex!
Nu är den igång och vi har kopplat in nätverk mellan bägge datorerna. Lasse har officiellt fått spö två gånger i Age of Empires III   :D  Nu har jag betydligt fler speltimmar än han i det, så han lär få revanch på sina bilspel sen då..

I morrn är det dags för malmöfestivalen o jag känner mej endast halvpeppad. Min rygg värker som fasen o det har nu flyttat sig till andra sidan skuldran. Jag har ju redan lite svårt att stå flera timmar, så vi får se hur länge jag orkar. Planen är att vara där mellan 18-01, så det kan ju bli lite i längsta laget..

Det har dimpt ner lite bidrag i ATC-swappen jag kör för tillfället o det är verkligen kul att se alla bidrag! Jättefina.. det känns som julafton att kolla posten nu :)
Själv har jag gjort klart 2 ATC-swappar på två dar + skurit och skrivit på 2 bazzill swatchar, så jag har lyckats prestera en hel del trots värken. Scrapinspirationen bubblar, men har inga foton att använda som passar.. frustrerande! Jag tycker jag fotar så mycket och ändå finns aldrig några bra bilder när jag väl behöver dom.

Har börjat spåna på julkortsidéer, men  än har det ju inte kommit några julpapper i butikerna, så jag får börja lite smått med dom som blev över förra året.. (en hel del konstigt nog! tänk vad man shoppar med ögonen.. )

Dags att sussa, så man är pigg o glad i morrn..

Nya stämplar

Idag kom mina nya julstämplar från Magnolia.. en julgran, julgranskulor och en vinterflicka. Har fått en stor beställning på julkort, så nu ska här produceras julkort hela hösten. Kan tänka mej att jag är less när det väl är dags att börja på mina egna, men det blir ett senare bekymmer..

74222-10

Annars idag har jag varit hemma med en bråkig mage och en sträckt muskel (troligen) i skuldran, så jag jag suttit en stund o färdigställt en ATC swap jag är med i. Orkar inte så länge pga värken, men nu är dom klara iaf. Bild kommer senare, för jag vill ju inte förstöra ifall nån råkar se i förskott :)

Förhoppingsvis känner jag mej bättre i morrn så jag kan jobba igen.
Lördagen kommer att tillbringas på Malmöfestivalen. Ett av dom största utlänska synthbanden kommer till lilla sverige och det kan inte missas!
Frontline Assembly har hängt med ända sen tonårstiden o detta är första gången jag har möjlighet att se dom. Givetvis ska kameran få följa med!!


Storstädningen avklarad !

Efter en längre tids frustration över att sitta och ta upp plats vid matbordet, så har jag nu äntligen tagit mej i kragen att fixa till, en åtminstone, tillfällig pysselhörna. 
Det känns riktigt bra och jag har redan hunnit prestera en ATC swap vid min nya plats!

74222-874222-774222-674222-5

För tillfället är det inte lika avplockat på skrivbordet, men det känns toppen att veta var allt ska vara när jag väl ska städa undan. Det är lite smågrejer kvar att fixa, men det tar jag eftersom nu.
Det ska till lite mer förvaringsboxar, sortera banden, ordna mappar till andra mappvagnen så jag får in alla papper bla.


Scräphörnan !

Nu är jag i full gång att få ordning på min tillfälliga pysselhörna iaf.. äntligen! Har pratat om att jag måste ta tag i detta länge nu, men det har inte blivit av. Jag tror att det beror på att jag väntar på att vår övervåning ska bli klar, så jag får mitt permanenta rum där uppe.. Men nu får jag en tillfällig hörna här nere i stället. För det kommer säkert ta minst ett halvår innan vinden är klar.. minst!

Ja, för tillfället så har jag alla, och då menar jag ALLA mina saker utspridda i vardagsrummet.. på bordet, på golvet, i banankartonger o i mappvagnar, som står lite varstans :D Helt hysterisk oordning och inte speciellt kul att pyssla heller!

Men innan helgen är slut, så ska ni se på andra bullar! :) Jag visar, med skam, min nuvarande hörna.. håll utkik efter den uppfräshade och nya hörnan!74222-4
Notera den fina ordningen på papperen *suck* men det BLIR så efter ett tag.. jag vet inte hur det går till...

Första dan på nya stället..

Idag började jag på min arbetsrehabilitering.. kändes tungt att kliva upp i morse, natten var minst sagt sömnlös!  Halva förmiddan gick åt till information o sen var det rast :) 

Efter det har jag sytt en väska.. det tog hela resten av dan, men den blev jättefin. Men jag gjorde så noga att jag nog får öka farten på nästa, annars blir det dyra väskor :)  Det går alltså ut på att jag ska arbetsträna nu o kolla huruvida jag klarar av att arbeta heltid eller ej. Jobbet består mycket av sömnad och viss annan slöjd. Det är lite sådär dagcenter över det hela, men det är ju rehab, så det ska väl vara anpassat antar jag.
Jag kommer att ha kontakt med en arbetsterapeut o föhoppningsvis ska jag få lite tips o råd för framtiden. Det är lite svårt att acceptera att inte klara samma tempo och arbete som tidigare, men men.. det kommer kanske nåt bra ur det oxå. Det har varit så mycket senaste året, att det måste vara min tid nu!

Mitt huvud värker o jag är vansinnigt trött. En ren viljekamp att hålla mig vaken tillräckligt länge. Hoppas på bättre sömn i natt.

Jag fick just veta, att min favoritserie i datorspel snart släpper en ny variant: Age of Pirates.. oh, vill ha! :)


74222-3

Dags att kolla på dagens CSI ...

Glad ! !

Jag är så glad o stolt idag!  Mitt bidrag i månadstävlingen på ATC-forumet  vann första pris och mitt andra bidrag i tävlingen kom på andra plats.. ni förstår!! :)  Priset är att bilden kommer att finnas på förstasidan på hemsidan o forumet i en månad.


74222-2

I övrigt är min dag ganska trist och består mest av städning och annat sånt nödvändigt, men ikväll ska jag pyssla lite med, dels en ny ATC jag jobbar på och förbereda för beställningen av bröllopsinbjudningar som ska vara klara här i veckan.Scrappizzan

Scrappizzan

Häromnatten fick jag en lite tokig tanke när jag låg o snurrade .. jag ska scrappa en pizza!  Sagt o gjort.. den kommer här!
Notera dom fina "olivjetterna" som Ulrika uttryckte det o blommorna som jag omsorgsfullt skurit ut i paprika..  i övrigt en väldigt salt pizza, för det var typ bara kött.. men god ändå.

Idag har jag varit på Magnolia o handlat.. många fina stämplar blev det o jag är nu officiellt, helt pank!
Men lycklig för det.. ska rota igenom mina gamla kläder o saker o se om jag kan kränga lite på tradera så jag klarar mej till avlöning :)


Dom nya stämplarna blev:

http://www.dreamcottage.nu/minbutik/media/060515_shell.gif
http://www.dreamcottage.nu/minbutik/media/051001_cube.gif
http://www.dreamcottage.nu/minbutik/media/051001_Vintage30.gif
och en jättefin jordgubbe som jag inte hittar bild på..