Go with the flow

At the beginning I must add a little notice for my English readers.. If you read this blog with a translation program, the text will look really funny!  Those program tend to translate a bit crazy, so don´t think that I (or any other Swedes for that matters..) write like that ;)

Jag är inne i ett ganska mäktigt flow just nu.. mycket skapas till StoryHouse förståss, men jag hinner även med lite annat här hemma på kammarn. Tänkte visa ett litet sammandrag. Bilderna är ganska oredigerade tyvärr, för jag har fortfarande inte fått hem mit nya Photoshop än, men det går ju att se iaf!


Det här kortet har jag liftat från ett jag såg i Stämpelbodens monter i Göteborg. Vet tyvärr inte vem som gjort det, men jag gillade idén med tomten i fönstret. Det gick en hel del 3D-kuddar kan jag lova! Tomten o bannern kommer även att finnas hos
SH på onsdag.

Tårtan är från ett papper jag köpte i Göteborg, men jag minns inte nu vad det är för märke. Texten är utstansat med Vixen.
Färgerna är lite muppiga, men det är väldigt rosa o fint på riktigt!Halloween.. mmm det är min högtid när det gäller kort :) Spindeln nere i hörnet är Stampotique och Frankenstein kommer från Stampi´n Up. Pappren är Scenic Route.Mer halloween. det här finns på SH just nu och är bara gjort av mönstrat papper och dom nya feltborders som kommit.Grattiskort till Annelis svärmor. Hade ingen svampstämpel som passade i storlek, så jag har ritat själv o färglagt med promarker (som dom flesta av mina motiv numer... I love!)

Ja det var lite av det jag knåpat ihop.. Det händer mycket nu, så jag ska försöka uppdatera lite oftare!! ;)


Unika Penny Black-stämplar hos StoryHouse

Ja jag vet.. inte så kul inlägg, men jag måste bara få säga ;) Vi har lyckats få tag på några unika stämplar från gamla kollektioner av Penny Black-stämplar. Bara några få ex av varje, så skynda dig att skaffa dig några.. dom är på väg att utgå ur sortimentet nämligen!

Här nedanför ligger lite kort jag gjort med några av stämplarna.
Fokus ligger på motiven, så korten är näst intill odekorerade.
Du hittar stämplarna under *NYHETER* v. 38 hos
StoryHouse

Här är ett par av dom som exempel:
     


    Klicka på bilderna för närbild
  Ett halsband jag knåpat ihop med dom läckra bilderna från Crafty Individuals som finns hos StoryHouse just nu. (Ej i webshopen..) och delar från ett av smyckeseten som vi tillfälligt säljer.
Om nån är nyfiken kan jag förklara i detalj, men nu måste jag ta mej lite att äta här.. ha det gott!
 

Stämningsfullt och höstpyssel

Först.. eftersom det var lääänge sen, veckans låt:

Bläck med Garmarna (som jag föv vuxit upp i samma musikkretsar som i mina tonår ;) )

 

Mycket höstpyssel, både scrap,kort och lite annat, pågår här hemma på kammar´n.. Jag har faktiskt varit väldans kreativ i ett par veckor. Dock inget på bild, eftersom nya datorn visade sig ha ett felande grafikkort (som nu är fixat) så jag sitter med en dator som är ekande tom på program. Ska installera mitt nya Photoshop inom kort, för jag har massor av bilder att visa. Hela livet ligger back några månader känns det som, men jag betar av...

åsså vill jag åka till Umeå på halloween.. det enda stället i sverige som firar med dunder o brak känns det som! MEN.. ska jag åka hem över julen, så får jag nog inte ihop ekonomin med två resor norrut.

Nä jag tror det är dags att stänga ner o knoppa in nu..