Semester

Efter att ha varit utan internet i drygt 4 dar, så klättrade jag nästan på väggarna! idag äntligen, fick vi tillbaks det.. är så van att kunna göra alla ärenden på nätet o så helt plötsligt går det inte.. så ni som väntar svar på mail, forum osv, hav tålamod.. jag ska försöka hinna ikapp så fort jag kan ;)

Jo, jag har scrappat lite, men jag hinner inte lägga in bilder nu.. det kommer!

I varje fall åker jag på semester till norrland i morrn.. el ja, idag kan man ju säga, eftersom klockan passerat midnatt ( i vanlig ordning)  så jag kommer att ha ganska begränsad internet-tid där oxå, men jag kollar in då o då och kanske kommer här nån bild på semesterfirarna :)

Så ha det skönt alla, var ni än är och vad ni än gör!!  hajj!

Det var allt från Hellanyheterna för i afton....

... och nu blir det reklam.... (klicka på bilden)

image183

fort fort...

hallå hallå.. nattugglan här ;)

Mina handleder är som ömma, slaka maskar just nu, så det här blir kort o snabbt..
Idag har vi haft massa hjälp här hemma o fått en hel del fixat. Jag o svärmor har grävt, rensat o planterat och Lasse o kompisar har knackat tak och svärfar klippt häck, så det tar sig kan man säga.. visst, det ser ut som en rövarkula här hemma, men man börjar bli van... typ  image180

Härom dan scrappade jag en LO i rosa.. med egotema helt utan mening. Känns skönt att inte behöva tänka jämt, jag bara "gjorde"I går natt knåpade jag ihop ett tackkort, som nu är på väg till välförtjänta ägare :) Kunde inte motstå den här Pysselpassion stämpeln, som faktiskt är lite lik mej ;)  Därför var jag ju tvungen att måla den i "Hella-färger" oxå!
Idén med hjärtana som hänger, kan jag inte ta åt mig äran för.. minns inte vem som började med det, men jag lånar tacksamt den idén ;) Glitter lite här o var och 3D-lack på skor, hår o blommor..Nä hörrni.. nu mullrar åskan här o jag ska dra ur alla sladdar till datorerna innan vi pajjar några fler image180 modem..
Gonatt på er!

Bildbehandling

Idag har jag testat nya grepp med bildbehandling.. tanken var att skapa en fusk-Lomografibild, men ja.. det var inte helt lätt, men jag är lite nöjd iaf. Ska prova med nåt bättre motiv på nästa försök.. well, ramen är väl inte helt rätt kanske, men nu fattar jag hur jag ska använda dom iaf :)Jag misstänker att det kommer ett par uppdateringar här under kvällen :)

auf wienerschnitzel...

here goes.. efter att ha jagat Lasse med kameran och sedan lite trixande, så blev det denna bilden. Lite väl röd i ansiktet, men jag har inte fått kläm på hur man styr färgen på olika platser.. det får vara så. Blev fint iaf tycker jag!nu är det dags att gå upp och kolla dagens CSI-avsnitt..

image179

mitt-i-natten-inlägg.. igen!

Pernilla konstaterade att det är intressant att kolla vilka underliga tider jag har skrivit blogginlägg på.. :) Här kommer ännu ett - mitt-i-natten-inlägg..

Jag är så innerligt less på regn nu, så det finns bara inte.. Det var tom en som drunknade i sin bil härom dan, bara kort härifrån där jag bor. Idag har jag varit inne o hemma hela dan bara, så jag har inte riktigt sett all förödelse, men jag har sett bilder iaf.
Nä sommar igen vill jag ha! okej.. inte typ 30 grader igen, som det var för några veckor sen, utan lagom.. runt 18-22 grader varmt o soligt, då mår jag som bäst.

Igår kväll när jag kom hem från scrapträffen på StoryHouse, så var jag inte ett dugg trött (jo i kroppen, men inte i huvet..) så jag satte mig i "hörnet" och gjorde klart en LO som legat nån vecka. Ska fota den i morrn om det är hyfsat ljus.

I torsdags handlade jag en massa fint porslin på Indiska. Tyvärr verkar det inte finnas med på deras hemsida än.. det är kanske för nytt. Har haft ett par presentkort liggande i, jaa.. det måste vara ett par år. Har klurat o klurat vad jag skulle köpa. Ville ju inte bara kasta ut det på vad som helst heller, men jag är verkligen nöjd med det här. Köpte skålar som går i turkos och brunt och ett fat o en tapastallrik i ojämnt turkost porslin + ett fint vitt kakfat i våningar, som jag sneglat på länge länge... Får väl duka fint nån dag o ta kort på det :)
Har lite pengar kvar på presentkortet, och för det ska jag komplettera ett par saker med smidesbesticken jag har nästan fullt av nu.

Avslutar med en riktigt skön bild.. that´s me ;)


nattinatt.. nu ska jag ta Lukas under armen o gå upp och nanna :)