Veckans låt

Jag har ju förstått att alla inte delar min musiksmak, men för att blidka några av er som tyckt att jag valt kassa låtar hittills, så blir det Old School galore idag! Lyssna o njut.. 80talet må ha varit skumt o flippat på många sätt, men musik kunde dom baske mej göra.. Varsågoda, här kommer A Flock of Seagulls med Space Age Love Song



Ikväll blir det scrapträff på
StoryHouse o sen ska jag ev klämma in ett besök på mässan i helgen oxå. Håller fortfarande på med min sortering av scrapgrejer.. det lär nog ta en stund, men jag tror det kommer att bli jättebra! Så skönt att veta var allting är.. det är pinsamt att säga, men jag har hittat grejer o tänkt "ojdå, hade jag en sån här!?" image217 skam på torra land.. man borde veta vad man köpt, annars har man kanske för mycket grejer.. fast nu blir det ordning o reda iaf!! Har även börjat läsa "Rensa i röran" o det var otippat peppande.
Nähej, nu måste jag gå o göra mej i ordning.. sicken slöfock man är.. här är klockan 3 på eftermiddan o jag sitter o har inte ens borstat håret idag .. Nä, dags att göra mej fiiiiiin  image218

ha en skön fredag!

Scrapbooking rap

Nu har scrapbooking blivit humor oxå.. eller igen ;)



Sicken slö dag igår.. här gick det inte många knop och inte blev det nåt pysslande heller. Idag däremot.. planen är stor röjning/städning här hemma o sen scrappa. Fick massor av ideér i lördags och nu känner jag verkligen för att göra nåt som inte är kort.
Dessutom har jag tusen miljarder foton som behöver redigeras.. jag har verkligen svårt att avsätta tid för det, så jag får iväg dom till framkallning! Det är nåt jag verkligen behöver bättra på.. inte kan jag kasta några bilder heller, även om dom inte är så bra. Det är nog hamstern i mej som inte kan kasta bort saker image215 Det gäller tyvärr även hemma, så jag har saker jag verkligen inte behöver.. men jag har så svårt att kasta nåt.
Jaaa Anneli, jag har fått en bok som heter "Rensa i röran" av dig, men jag har inte börjat läsa den än image216  mmm jag ska sluta snacka o börja läsa hehe..

Men först ska jag ta hand om disken, sen ska jag scrappa.. och fota lite gammalt jag skapat :)

Jag har fått ett uppdrag

Just det.. ett mini-DT uppdrag är det och jag är jätteglad för det :) Igår kom stämplarna från Floweret och naturligtvis var jag tvungen att sno ihop ett kort på direkten!

image213

Stämplarna jag använt kommer från hennes julkollektion som släpps till försäljning nästa fredag.
Dom heter: Blossom flinga och ornament.
Har gjort en turkos bakgrund med DTP, maskat in julgranskulan och stämplat dom blå flingorna över.
3D lack på kulan och glitter på flingorna... o så min nya DYMO jag köpte på mässan, med RÅÅÅÅÅSA band image214

I morrn är det Öppet Hus på StoryHouse mellan 10-14, massa fina erbjudanden och du får göra en make-and-take tillsammans med mej! ;)   Dessutom kommer Fiffi och visar scrapbooking :) och.. äntligen har vi fått in mängder av färger av twinklings och glitter mist!

Vi ses väl!?

Veckans låt

Eftersom jag märkt att fler o fler med samma musiksmak som mig, hittat till min blogg, så tänkte jag göra ett nytt inslag i min blogg. Ett komplement till pysslet, musik i bakgrunden för dom som vill.. 

Så här kommer den första "Veckans låt - Hemma hos Hella"  Gruppen är Blutengel

 

En bild på vår monter på mässan. Söndag morron innan det öppnade..

 

å till sist en bild på mitt lilla monster.. sömnig o trött.. :)



Dags för lunch o sen göra kort med mina nya stämplar :)

Just ja.. apropå stämplar.. StoryHouse har fått en ny stämpelleverantör! kolla in vettja..

Slutmässad

Japp, då var mässhelgen över och jag har landat hemma i skåneland igen.. 
Mina fötter är ca 1 meter breda och luktar inte hallon!! image206  och mina leder ömmar och har sig, men över lag.. en jättekul helg!
Vet inte var jag hittade denna roliga bilden, men så här känner jag mej just nu!

image209

Jag skulle ju mestadels ägna mej åt att jobba, men men.. jag förstod det.. en stor kasse stämplar o papper har följt med mej hem. Jag vet inte hur det gick till  image207  Har fått så mycket inspiration, så nu vill jag bara sätta mej o prova alla nya grejer. men först ska butiken återställas i morrn o sen kanske jag sätter mej i morrn kväll.  Kan bara hinta om att en av mina nya bästa vänner heter "Rut"  image208

Har inte hunnit tömma kameran, så bilder kommer.. (HA! det känns som ett mantra jag upprepat en hel del på sistone.. men jag lovar att bättra mej!)

nä hövva.. nu äre dags att krypa ner i soffan med Lukas o gosa lite tv.. hörs i morrn da!

Nattsuddare

Det är lite stressigt nu, men snart kommer jag ikapp mej..  Några där ute borde jag hört av mej till för länge sen, men håll ut.. om ett par veckor är det lite lugnare omkring här!

Till helgen åker vi till Göteborg för att delta i
Stämpel o Scrapmässan och det ska bli jättekul!  Känner mej lite förkyldig, men jag har sovit massor idag o ska fylla på med echina.. ja vad det nu är för sort jag har, så jag håller över helgen :)
Den som gillar mest av alla, när jag känner mej trött o krasslig.. det är Lukas det image199  Lille hårbollen.. han älskar att ligga på min mage när jag krupit ner under filten i soffan.. där kan vi ligga halva dan o gosa! och det har vi minsann gjort idag! och kollat på dom absolut sista avsnitten ever av Gilmore Girls image200 hur ska man klara sig utan dom nu??

Nähä, jag tror det är dags att sova nu..  hivar in lite gammalt som inte kommit med här innan.

   

 
Den här bilden är SÅÅÅ suddig, tyvärr!, men jag måste bara visa hur knaskatten brukar ligga i soffan image204

JOY

Idag är en rätt bra dag.. till slut :) Har världens idé som jag bara hoppas hinna påbörja i morrn.. jag återkommer!

Joo.. Petraso, kom på mässan! ;)

Ska lägga in lite bilder i morrn tänkte jag, så jag bjuder på en favvolåt så länge.. ös på med volymen o om ni kan, mera bas!! image197  (alltid skrämmer jag nån ;) ) 
nä, videon är inte original.. men jag behöver bara lyssna image198  enJOY!




gonatt!

Så mycket norrlänning är jag..

Jag är 75% norrlänning - "Även fast du bor någon annan stans, så klappar ditt hjärta fortfarande för norrland"

Så sant som det är sagt :)  Gör
norrlandstestet du med!

Idag är jag ledig.. dagen ska ägnas åt en liten del jobb dock, men av det roligare slaget :) Sedan är tanken att klämma in både diskning och tvätt, innan jag placerar mej vid scrapbordet.

Har flera projekt som ligger o bidar sin tid, men jag har ingen riktig lust att ta tag i det riktigt än. Det är för rörigt här hemma ännu, så det får vänta. Just nu har vi sovrum, scraprum, matrum, tvrum och klädkammare i vardagsrummet.. så det är..minst sagt, lite småjobbigt. Hoppas verkligen taket blir klart snart, så vi kan börja fixa ordning nya sovrummet!

På fredag tänkte jag mej iväg och handla lite nya kläder tills vi ska på mässan i Göteborg. Det ska bli jättekul, även om man brukar vara helt slut efter att ha jobbat på mässa en hel helg.. men det är det värt! Hoppas hinna gå runt o shoppa mig en o annan ny stämpel oxå image194 
Hoppas vi ses där!

image195

Bara en reflektion från mig själv.. det var vääääldigt länge sen jag gjorde en ATC sist!  image196


Scrappiz-crop

Japp.. igår hann jag med två utmaningar. Det blev ett par kort, för jag var lite dåligt förberedd på att scrappa.. men idag har jag kollat på lite bilder o kanske kanske blir det nån LO idag.
Vädret är perfekt idag för att sitta vid pysselbordet, så nu är det dags att köra igång söndagens pass..
Här kommer korten jag gjorde igår..

  

Hoho.. här är jag! :)

Jaa jag vet!! jag skulle visa bilder på semestern o lite till, men tiden har lixom runnit iväg o jobb, fritid o annat har kommit emellan.. I helgen ska jag iaf njuta av att både scrappa o göra kort, eftersom det cybercrop på Scrappiz!
Har massor av bilder från semestern, men jag måste fixa till dom först.. däremot kan jag bjuda på en bild från en av dom roligaste grejerna vi gjorde, sköt luftpistol! Riktigt kul o jag var tydligen rätt okej på det oxå :D spana in stilen.. image188 jag ser ju rent livsfarlig ut image189

image190

Ett kort sammandrag av sista tiden här hemma:

Kom hem från norrland, började jobba direkt, vi har rivit hela taket på huset OCH byggt på en ny stomme.. pappläggning klar o snart ska yttertaket på, jag har scrappat lite o gjort några kort, hunnit vara på en scrapträff, köpt lite roliga grejer, vilat och.. ja en hel massa faktiskt!

Nä, nu är det dags att börja scrappa här om jag ska få nåt gjort på croppen!