Nattpoeten

Apropå en diskussion på scrappa-forumet om nattpysslare, så diktade jag till det lite :)

"Chipboarden klippes, trots den är hård!
Sticklesen gnistra och glimma
Alla sover i enslig gård
djupt under pysseltimma

Saxen får jobba, likaså Cutter-ped(e),
många små kort ska i natt hinnas med
Klädseln är fläckig och sliten i baken
Endast Hella är vaken..."

Kanske är det nån fler som känner igen sig!? Även om det nog inte var scrappande Viktor Rydberg tänkte på när han skrev "Tomten" så rimmen är kanske aningen "nödbedda".. men men, jag gjorde så gott jag kunde  Laughing

Vad säger ni... ska jag utmana mig själv o scrap-rimma på hela Tomtedikten med alla verser?? 
Offentlig röstning i kommentarer inledes härmed!!


I övrigt gör jag en tavla, scrappar 3 LO, jobbar, röjer i röran hemma (feng shui galore!) och dessutom har jag fått fina fina naglar idag.. det är lyx att unna sig lite behandlingar, nu när det ska bli vår i helgen! ;)
Bild kommer.. har nämligen ett stämplat motiv på min tumnagel, som ni måste få se  hehe..

ps.. Sweeney Todd var helt ok.. Jag ger den 3 st stämpeltryck av 5 möjliga

Kreativt flow

Ett par veckor nu, så har jag skapat.. jäklar i det.. inte alltid så spännande för andra, men väl för mig själv och även en del till StoryHouse.. Marias Stämplar kom med påskstämplar jag inte kunde motstå, så några kort har det blivit där.. har inte hunnit fota dom än, men jag kan visa lite annat jag gjort så länge.. Det första kortet är Marias Stämplar från första kollektionen. Dom tre andra är lite alla hjärtans-pyssel jag gjort som finns på SH.
(första bilden ser lite konstig ut i min dator just nu, men om ni ser grå stänk, så ska dom inte vara med..)

     

Sista bilden är en liten skylt jag ritat o färglagt till Anneli i Umeå, som ska sitta på deras postlåda. Laminerad för att tåla väder o vind!

Nu ska jag klura lite på en vårigare framtoning i bloggen o sen ska jag sätta mej o fortsätta med en liten tavla jag håller på med. och ikväll ska vi på bio och se Sweeney Todd ... mmmm Johnny Depp image274

image275

Fredag

Idag är det grått o mulet, så man blir alldeles trött.. men snart ska jag iväg o hålla kortkurs och ikväll ska jag scrappa här hemma tänkte jag! Har varit scrapsugen hela veckan, men det har endast blivit lite sporadiskt stämplat med dom nya stämplarna + att jag målat lite motiv. Eller just ja.. jag har målat/stämplat/ritat en minitavla oxå, så den ska jag visa här så snart jag hittat en ram som passar.. Tänkte ha den i mitt scraprum när det blir klart (om ett halvår eller nåt sånt.. ) Nu vill nämligen Lasse börja riva en gammal skorsten som inte används, som ligger mitt ihuset, inbyggt.. för att jag ska få en större garderob. Okej, en walk-in-closet skulle jag aldrig tacka nej till, MEN (som Tony säger..) det tar ju massa extra tid.. *suck*  jag vill/behöver ha ett rum nu.. helst igår! Har alla grejer överallt och det är noll ordning här hemma. Dammigt o bräder o jag-vet-inte-vad.

Avslutar med en gammal låt i upptempo till extremt söta ullebullar :) hur sött som helst!

Äntligen..

Nu har jag soffat till mej igen, men nu har jag äntligen tagit loss tummen och kan (efter lååååång tid) kora en överlägsen vinnare i min "julkalender"  vinnaren är......  *trumvirvel*
image261

Gunvor!!

Grattis så jättemycket till dig!! (det var svaren på frågesporten som avgjorde) :)  Ett pris kommer inom det närmsta som ett litet brev på posten ;)

Tack alla andra som skickat in recept, bilder, svar på frågor mm. Nästa år skippar jag kalender, för det blev så segdraget *s*

Annars.. jag är tillbaks på nätet igen, lite smått sådär. Har inte riktigt haft tid och ork att sitta vid datorn sista månaderna.. det är annat som tagit tid ute i verkliga livet :)

Var på trevlig scrapträff i lördags och till min förvåning lyckades jag knåpa ihop hela 2 LO, 1 kort och en dörrskylt..
Kryss i taket, det var inte igår jag klämde ur mig så mycket på en gång!
Bilder kommer en annan dag, för jag måste ladda batterierna i kameran först.

Har du inte redan sett påskstämplarna från Marias Stämplar på StoryHouse än, så tycker jag genast du ska ila dit och spana in dom... strykande åtgång på påskstämplarna kan jag lova!
Själv är jag numer ägare till dessa:
image262image263image267
image265image266


och jag blir inte förvånad om jag "råkar" komma hem med nån fler sen i veckan :D

I morrn är jag ledig och ska ägna dan åt att städa och scrappa tänkte jag. Har ett par projekt på gång, som bara ligger.. dags att färdigställa lite nu!