going nuts!!

Sen blogg ändrade om o flyttade o har sig, så krånglar det mest bara..
Är det bara jag som känner så??

Hela tiden problem att ändra om här o bilduppladdningen...
ja den ska vi inte ens tala om..  
        

Eftersläntrarna..

Här kommer då dom sista bidragen för helgens mara..

En LO, som jag börjat lite smått på innan, men inte kunde göra klart.. nu fanns en utmaning som passade perfekt med det material jag valt ut till denna innan. Lilla trötta Lukas ser mest bara galen ut :)Dom två korten var svåra att fota nu på kvällen, så jag får väl ta nya bilder nån dag sen..
Det första har jag gjort en egen bakgrund/deko av sugrör i glada färger..Sista kortet skulle följa en skiss och resultatet blev inte alls som jag tänkt mej, men men.. jag älskar dom här pappren o stämplarna med för den delen!Nu är det paus från scrappande i morrn, för då ska jag iväg o kolla på en gräs/kanttrimmer som jag spanat in.. jag gillar ju verktyg, så en sån behöver jag verkligen!! :P

Gonatt ute i stugorna


Sommar ute och pyssel inne

Japp.. det är helt enkelt för varmt för mej ute. Håller mej innomhus på dagarna ist o pysslar med lite till maran. Har gjort en LO o ett kort idag, och så har jag ett par projekt till som jag börjat på.
Här är skörden så här långt:Texten på detta kort, är dels gjord med
"faux wood" teknik på vitt papper, sedan har jag ritat av chipboardbokstäver från Scenic Route. Färglagt med ProMarkers o zig-penna. Ett till alster med denna teknik kommer senare ikväll...
I "fönstret" står en text, men jag har dolt den (privat).

Vi fixade slang ute igår, så nu går det betydligt lättare att vattna.. skönt att göra det framåt kvällningen, när temperaturen är lite mer human. Men nu ska jag vila en halvtimme, så jag orkar pyssla vidare.. vaknade nämligen halv 6 i morse, efter att ha somnat runt 23-tiden för ovanlighetens skull :)

Blogg har ändrats..

och med den ändringen en massa lustiga fenomen.. tex att headern försvann! Nåväl, dags att byta ändå, så det ska jag se över i helgen.

Just nu sitter jag som bäst o scrappar i samband med scrapmaran, och så här ser det ut hemma hos mig just nu :)Bilder på alster får ni se i morrn.. dags att pyssla vidare! :)

Veckans låt och hårt arbete

Helgen har inte tillbringats med stämpelfärg upp till armbågarna, utan jord, pollen och gamla löv..
Har gjort en megarensning i mitt projekthörn i trädgården. 5 skottkärror med brännässlor har jag plockat.. med linne!! så skapligt brända armar kan jag ju lova.

Bjuder på en gammal goding med passande tema :D  Hong Kong Garden med Siouxsie & the Banshees.Veckan i övrigt kommer att tillbringas endera på jobbet el i trädgårdslandet, men en sväng vid datorn ska jag nog hinna med oxå.. lovade semesterbilder för ett tag sen, som lyser med sin frånvaro än *hrmm* ;)

Nä, ut i solen med er nu!