Toddelooo...

Ja nu har jag verkligen haft en lång bloggpaus! Det händer så mycket ute i verkliga livet, att tiden inte riktigt räcker till..  eller orken för den delen! Desssutom har jag totalt snöat in på "farmen-spelet" på Facebook, så om ni undrar var jag häckar på nätet nu för tiden, så är det där! Ytterligare en grej man fastnat totalt i ;)

Däremot har jag inte haft en skaparpaus, tvärt om! Här har gjorts kort i långa banor, jag har varit i Stockholm, byggt scraprum..  Ja inte jag själv kanske, men vi har hjälpts åt jag o Lasse. Han snickrar o jag målar o tapetserar typ ;)

Det börjar faktiskt bli klart dessutom,. helt otroligt skönt efter att ha haft mina grejer utspridda i hela huset :/
Vill inte visa för mycket innan det är klart, men en liten liten sneakpeak iaf :)

 

Nu snackar vi inte måla om o lägga nytt golv bara, utan det här rummet hade ingen som helst isolering i väggarna för nån månad sen, bara yttervägg (= jäkligt kallt inomhus i vinter!!) Taket var ca 180 cm högt och gick UNDER balkarna. Nu har jag nog nästan 3 m i nock och det är ett helt nytt fönster där uppe med som släpper in massor av ljus. Vi har bytt fönster, köpt nya dörrar, en helt ny vägg har byggts, ett liten specialfönster inomhus och ja... en hel massa jobb faktiskt!
Ser otroligt mycket fram emot söndag, då vi ska börja sätta upp skåp o bära upp mina grejer :D

Jag har äntligen skaffat mej en scanner! Det var på tiden... som jag har saknat det! Visserligen har vi en på jobbet, men ibland vill man ju scanna saker när man är hemma oxå. Har massor av skapat att visa, men här kommer iaf en liten tavla jag gjorde i somras som inte jag hunnit visa än. Det blev min första scanning o därför perfekt att slänga in så här när jag ändå måste tala om att jag lever.. (ganska smockat schema, men jag betar av listan en efter en...)Tavlan är en mix av massor med stämplar, och allt är målat med distresser.

Tills vi hörs igen, ha en skön helg!