Härliga värme

Idag, som flera dagar på rad nu, har det varit ett riktigt superväder! Jag gick på stan i endast t-shirt och solen värmde riktigt. Började dagen med grötfrukost på Café Annorledes.. ägg, gröt, juice o macka.. sedan iväg till doktorn. Tog en promenad i parken mellan stan och sjukhuset och passade på att fota lite..

  

Sedan hälsade jag på Lisa på sjukhuset. Fick inte tillfälle att titta på lilla bebisen, eftersom hon är på Neonatal, men jag har sett massor av kort o hon är jättesöt :)

Väl hemma igen, tog Lukas o jag en liten lur på soffan och sedan har jag pysslat lite.. En rätt skön dag, men eftersom jag nannade lite på soffan, så blir det lite sent i säng nu i stället. Strax dags att stänga ner här..

Passade på att fota "döskalleburken" igår, som stått på StoryHouse ett bra tag (över en månad..) nu. Jag gillar verkligen dom här pappren o dekorationerna! Däremot har jag varit lite dålig på att göra nåt med dom..

image106

image107

Dags att sova nu.. 
image108

kreativ

Jag är ganska imponerad av mig själv.. först har jag legat i "ide" halva vintern, och nu helt plötsligt producerar jag som aldrig förr :)
Här kommer lite från cybercropen på Scrappiz:
mitt första försök med alco-inks. Har inkat på OH-plast som är klippt i kvadrater. Ängeln är stämplad på blå vellum och duttad med gulddyna.
image101

En liten dörrskylt, som jag hade lyckan att vinna med i tävlingen "altered dörrskylt" :)

image102

Dagen bjuder på massa nödvändiga "måsten" men så fort jag får en lucka, så pysslar jag :) Ska iväg snart o köpa 3Dkuddar, så jag kan göra klart beställningsjobb på bebiskort och dörrskylt.

Ha en skön dag!

Stämplad LO

Idag har jag planterat påskliljor ute, eldat kvistar o krattat.. känns jätteskönt att rensa upp i trädgården lite o samtidigt var det ju jättehärligt väder. Bäst att passa på, på söndag skulle det bli trist väder igen.. :)

Har även provat mina nya stämplar lite.. det är väl kanske inte min bästa LO och inte heller nåt som alla andra brukar göra.. men, den är ganska jag ändå. Ni som känner mig, förstår alldeles säkert ;)

image100

Det är nog första gången jag i princip inte använt nåt annat än stämplar på en LO. ja akrylfärg o 3 blommor.. o en fjäril, men sen..  ett par stämplar känns som dom hamnade lite galet, men det är ju liiiiite svårt att ångra en stämpel..  Så, ja.. jag är rätt nöjd ändå. KUL var det iaf! Dom nya
stämplarna som kom i förrgår, är ju bara för häftiga alltså! Jag måste prova på nåt kort snart oxå.

Ikväll ska jag se om jag kan börja lite med kortet som jag fick material till igår (Muhrens kortmingel) Massa roliga saker att greja med, så det ska nog bli bra det.

Jag har shoppat stämplar!!

..är nån förvånad!??  image96  Men dom är ju så coola att man håller på att dööö!  hihi...

image93image94image95
Stora fina är dom.. perfekt att skriva journaling i på LO eller att stämpla motiv i på kort. Dom här kommer jag nog att nöta ut  image97 Och eftersom dom finns i en
butik nära mej, så är jag lite extra sugen att göra några kort på direkten att ställa i butiken. Skynda dit o köp en du med, medan det finns kvar   *fniss* annars köper jag alla... image98

Oh well.. jag har varit flitig annars oxå..igår gjorde jag två kort med nya Magnoliastämplarna, så dom lägger jag in senare. Nu ska vi strax iväg o handla brädor o bultar o annat sånt "bra att ha" grejer.
Så ut i solen med er nu o fota vårbilder (så kan du anmäla dig till mini-albumkursen med vårtema, som jag ska hålla)  image99  Ha det gott idag!

Ledbruten - uppdaterad

Så har då 80tals träffen gått av stapeln. I går kväll samlades ett gäng tuperade och sminkade tjejer på StoryHouse för en rolig scrapträff med 80tals tema.
Vi bjöd på välkomstdrink (alkoholfri) i sann 80tals anda.. piña colada variant o en tropisk fruktdrink med lime och sugrör :) Jag hade laddat med 7 timmar musik (tänk att det gjordes så mycket bra musik på 80talet!) och det gav såklart extra stämning. Middagen bestod av italiensk plockbuffé.. kycklingspett, melonsallad, lufttorkad skinka o några andra "skinkor" sallad, frukt, ädelost sandwish, pastasallad med soltorkad tomat, rökt lax mm.. jösses så gott det var! Vi hade frågesport, som efter 2 omgångar utslagningsfrågor, vanns av Helena och priset var en skiva med 80tals musik. Kvällens tema inkuderade även utklädning och mellan alla utklädda lottade vi ut en "scrapstyling" Vinnare blev Martina! :) Priset innebar ett litet pysselkit som innehöll 1 flaska "scrapsoda" en påse scrapgodis, flera förpackningar dekorationer nerstoppad i en läcker rosa miniväska från YouDo och en "scrap diva" tag som hängde på väskan :) (övriga bilder kommer på hemsidan inom kort!)
image91

Superkul kväll var det (tack alla ni som kom!!) men idag är jag helt ledbruten.. fy jädrar i mej, vad min kropp protesterar idag! Men det är det värt! Tanken var att jag skulle iväg o se Asta Kask ikväll, men som det känns just nu, så blir det nog ryggläge här hemma i stället. Minst lika skönt det iofs.

Borde kanske varit ute i solen idag, men i stället så gjorde jag mej ett kort.. bara för att, sådär.. Fick ju inte pysslat ett enda dugg igår själv, så jag känner mej ju rätt peppad idag..  Ett kort med en dom älskade Stampotique-stämplarna blev det idag. Swirlarna kommer från Forma.

74222-90 

Jag hann med ett kort till idag, så jag slänger in det här med :) alla stämplar från Forma hantverk.
image92

Ha en fortsatt skön helg o glöm nu inte att kolla melodifestivalen ikväll ;)

Datten!

Jag blev tagen av Ejris

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren 6 nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

1.
Visserligen går jag inte ut så ofta nu för tiden, men när jag gör det.. då förvandlas HellaBella till BellaDonna :)
image89 

2.
 Jag är ganska så slarvig och bohemisk. Har en tendens att drälla mina saker överallt och i vår familj så är det Lasse som tjatar att jag ska plocka upp efter mej.. hehe (nej nej!! Det här är INTE hemma hos mej, men mitt kamerabatteri dog, så jag hittade en kul bild på nätet i stället.. så HÄR illa har jag det absolut inte!! )
image88

3.
 Jag har körat på en skiva med bandet Darkside Cowboys.. på arabiska!! :)
74222-85

4.
 Jag har ca 50 par skor.. riktig sko-galning har jag varit. Men på grund av fibron, så är det mest bekvämt och gåvänligt som gäller nu förtiden.
74222-84

5.
 Jag har inte haft min riktiga hårfärg på 21 år. Sånär som på utväxt då!
image87

6.
 Jag är väldigt händig och älskar "power-tools"  jag kan snickra, bygga, göra enkla el-arbeten, måla, tapetsera mm
74222-86

jag utmanar:

Anneli
Gunvor
Ingela
Helena
Sonja
Fiffi

Förbeställning Stampotique

Jihoo.. förbeställningen blir av trots allt!  Passa på nu att beställa från ett större urval av dessa stämplar. All info om förbeställningen hittar du på den här sidan.

74222-74        74222-73