Stampotique Challenge "Fright Night"

English viewers, please use the translation tool up to the right. :)
It translates a bit funny, but you get the most of it!

Då var det dags för en ny utmaning hos oss i teamet för 
Stampotique Designers Challenge!Temat denna gång är "Fright Night" och värd för utmaningen är Valerie Wilson
Undertemat är, som Valerie skrivit: "Spooky, freaky, ghoulish, dreadful, dark, mysterious, creepy,
ghastly, tragic, grim, shocking, wicked fun!" 
Endast Stampotique stämplar får användas denna gång.
Alla övriga regler kring tävlingen hittar du i bloggen!

Ta chansen du med att vinna ett presentkort på dessa häftiga stämplar frånSom vanligt hittar du inpiration för utmaningen i utmaningsbloggen
där vi i designteamet visar upp våra alster.

Mitt bidrag denna gång blev inget kort, utan ett helt scenario på temat "Mad Hatter"
från Alice i Underlandet. Inte så "spooky" som jag tänkt, men jättekul
att göra och jag gick på tanken "wicked fun" i stället.

Jag har modifierat flera stämplar för att dom skulle passa in,
så här är det kreativiteten som fått flöda fritt!

Stämplarna jag använt är:

Picket Fence - 6090
Halloween Cube 1 - 6099 (Fladdermusen)
Halloween Cube 2 - 6110 (pumporna)
Puss Puss - 6105
Tree - 6112
Birds and Bugs Cube - 6117 (Kråkan)
Twinkle Bat - 3034
Cloche Girl - 5607 (Hatten)
Mary - 6054
Snuggle Bunnies - 5322
Allt är färglagt med Promarkers och en hel del svart Distress Ink.

Hoppas ni känner er inspirerade nu!!

Tack för titten ;)


Halloween i Svart & Vitt

Dom traditionella färgerna på halloween är väl svart och orange, men jag gillar att göra det lite på mitt eget lilla vis ;)  Här har jag gjort ett kort i endast svart och vitt där stämplarna fått vara i fokus.

Spindelnäthörnet passar bra ihop med Järndekorationen i hörnet och för att binda ihop allt, så har jag ritat vidare på den ojämna ramen runt hela kortet med svart penna.

Den randiga krumeluren har jag förstärkt det vita på med min vita penna och den andra "svart krumelur" har jag stämplat med Distress Ink - Pumice Stone i bakgrunden på den andra. Bakgrunden är svampad med svart Distress Ink. Pumpan och Pumpalyktan har jag färglagt med Promarkers i olika grå nyanser.
Tack för titten!

Halloweenvecka!

Den här veckan kör vi på StoryHouse halloweenvecka med massor av inspiration, erbjudanden, tävling mm  Vi har redan börjat, så skynda dig till bloggen för att hänga på du med! ;)


Halloween tag

Jag kör på med mer halloween, för det är verkligen jättekul att göra! Den nya stämpeln med halloween-text från StoryHouse ville jag ju visa, så då fick jag tillfälle att sätta ihop en hel tag med massor med stämplar!
Vampyrkillen kommer från hÄnglar & stÄnglar och alla dom andra,
Hörnswirl, Halloween-text, Flugsvampar, Glad Spindel och Stort Spöklikt träd, kommer från StoryHouseTack för titten och trevlig helg!

Små snögubbar på rad

En helt ny stämpel från StoryHouse med två små snögubbar. Stämplade dom på en lång rad och färglade med Promarkers. Den stansade kanten är svampad med Distress Ink - Tumbled Glass. God Jul texten är även den en ny stämpel från StoryHouse.Tack för titten!

Pumpkins...


Bröllopskort i lila och svart

Ett par goda vänner gifte sig i helgen och eftersom det är så sällan jag får göra bröllopskort nu förtiden, så kunde jag knappast låta tillfälle passera.. Jamenar, en present utan ett kort är väl som en rom & cola utan is!!?
Efter mycket om och men kom presenten fram till
Mia & Harald, så nu kan jag visa kortet. Presenten?? Ett chokladfondue-kit som jag gärna själv hade haft ;) Det får nog bli ett sånt här med snart tror jag.. choklad...gott!
Jag visste att bröllopet skulle vara i lila & svart och brudparet från Inkywings passade perfekt.
Swirlsen kommer från Prima och som vanligt har jag färglagt med Promarkerpennor.

Tack för titten!

Julkort med egengjord blomma

Hur har ni det såhär på söndags eftermiddag? Jag har varit på kalas i helgen, men lite julkort har jag hunnit med. Jag har använt StoryHouse nya julstämplar och embossat både "granen" och "24 December" med guld. I hörnen har jag stämplat "hörnswirl" med brun Distress Ink, både på det mönstrade pappret och på det vita.

Blomman har jag gjort själv... (läs mer under bilderna)Blomman ja, det är även det en av StoryHouse nya stämplar "Stansblomma" som är gjord för att passa precis till Retro Stansen stl L. (den mörkgröna)Du stämplar blomman med den färg du vill ha och sen är det bara att stansa ut! Variera i oändlighet genom att embossa, stämpla på färgat papper, skrynkla mm  Min variant är stämplad med Vintage Photo Distress Ink på vitt papper och sedan chalkat med samma dyna i kanterna. Sedan har jag fäst en ros i mitten.

Tack för titten och ha en fortsatt skön söndag!

 


Ännu mer halloween

Med stämplarna från StoryHouse har jag gjort ett halloweenkort i camouflagegrönt och svart, bara för att variera mej lite ;) med en liten touch av rött på stämpeln med hjärtat som hänger i en tråd. Spindelnäthörnet är gjort så det passar perfekt ihop med hjärtat. Bakgrunden har jag svampat med Distress Ink - Old Paper och kanterna i övrigt är chalkade med Distress Ink - Black SootDet mönstrade pappret i bakgrunden kommer från Basic Grey, där jag även klippt ut döskallen ifrån. Kvistarna är utstansade i svart för att passa in och bandet kommer från Panduro.

Tack för titten!

Läskig tändsticksask?

Den här idén fick jag när jag kollade runt på internet efter inspiration. Har sett asken i lite olika varianter på samma tema på flera ställen och eftersom StoryHouse har en gravsten i stämpelkollektionen, så kunde jag inte låta bli. Läskig eller häftig? kanske liiiite läskig, men jag gillar ju halloween! :)
Tändsticksasken har jag målat med svart akrylfärg och ovanpå har jag hällt lite sand i färgen. Gravstenen har jag stämplat två gånger och monterat den ena på 3D-kuddar för lite extra tjocklek. Först färglade jag med Promarker pennor och efter det tog jag på krackeleringslack. Spindeln i plast kommer från Butterix och den har jag tagit lite svart Stickles på efter att jag limmat fast den. Dom tre lila rosorna har även dom fått Stickles på sig.

Tack för titten och ha en skön fredag!