Ännu mera Hella-produkter :D

Det är som att vara i scrapvärldens himmelrike när man får sätta tänderna i så många läckerbitar! Dessa papper (och rub-ons) kom till StoryHouse idag o gissa om dom matchar goth-stämplarna som kom för ett tag sen!.. jösses Amalia, jag är sååå sugen att göra nåt. Jamenar, dom har ju MITT namn på sig!
Jag har så många idéer nu, så jag vet inte var jag ska börja bara.. lyxproblem typ.. ;)
Får se om jag får ihop nåt i morrn, så ska jag genast visa..... 

Men sitter du här o läser än??! Varför är du inte i webshopen och spanar redan ;) hihi..

74222-6274222-6174222-6074222-59

ATC kurs

Förra helgen var det ATC kurs på StoryHouse och naturligtvis måste jag ju visa vad vi gjorde för något.

74222-5874222-5774222-5674222-55

Dom två översta har jag använt färdigtryckta bilder och "Dresden trims" i guld, som vi specialbeställt till denna kurs. Om det finns intresse från er andra, så kan vi ta in mer av dessa produkter! Sedan stämplade jag en krona som jag embossade Bakgrunden till denna är en sida ur ett ATC-block Texten är skriven med DYMO.
Den andra, till vänster, är i grunden tunn kartong, som är målad med Metallic akrylfärg och sedan distressad med guld. Kursdeltagarna fick även stämpla en text i guld bakom bilden, men jag hade den inte hemma när jag gjorde mina, så därför saknas det på min. Jag har även sandpapprat bilden.

Dom två understa har jag gjort på enklast möjliga vis. Tanken med den till höger var, att det ska gå fort, vara enkelt o spontant. Jag klippte bilder ur en resekatalog och satte ihop. Denna tog mig ca 5-10 minuter. Inte för att det var den allra finaste jag gjort, utan mer för att visa att "alla kan" och det behöver inte vara jätteavancerat.
Den till vänster är en bild på Marilyn Monroe som jag klippt ut. Jag rev små bitar av tidningspapper som jag limmat fast lager på lager och sedan distressat med svart runt kanterna. Texten är utskriven från datorn och jag har dekorerat med rött glitterlim

Jag hoppas ni är sugna på mer ATC, för på Scrappiz-träffen i samband med Helsingborgs-mässan i mars, så ska jag hålla en liten ATC kurs. Hoppas vi ses då! :)

Snabbfråga..

Har uppdaterat min version av internet explorer här hemma o allting blev helt annorlunda o konstigt..
Ser ni tex hela snöflingan som snurrar? är texten bredvid den nedanför det blåa? nåt annat skumt?

Både sött och salt

Det här blir inte ett normalt blogginlägg, utan nästan ren reklam.. ja kära läsare, jag måste helt enkelt få dela med mig av dom superfina pappren som kom till StoryHouse idag!
Vi har väntat o väntat och nu, äntligen, är dom här! Det finns princessor, papper från Disney, djur, fotopapper, älvor och bilar mm.. Dessa papper har jag inte sett innan i Sverige, och det känns jättekul att det kommer nåt helt nytt. Så sött att man nästan får hål i tänderna ;)Den andra nyheten jag vill dela med mig av, den har jag själv välkomnat lite extra, som ni säkert förstår :)
Jamenar.. hur coola kan stämplar bli lixom!??

74222-53

Dessutom kom det en hel del andra från samma företag, som oxå var jättefina, även om dom ovan såklart passade mig perfekt :) Dessa har inte tidigare sålts i Sverige heller, så naturligtvis hoppas jag att det är fler än jag som gillar dom!

74222-54

Dom skulle kommit upp i webshopen idag, men pga tidsbrist, så blir det framflyttat till i morron i stället.
Inte missa!! Det finns bara ett fåtal ex av varje stämpel denna gång, så passa på ;)

ATC-kurs

ATC-kurs

Ni missar väl inte ATC-kursen som jag ska hålla på
StoryHouse på lördag!!? ATCn här ovan har jag lånat från nätet som inspiration, för vill bara fresta er lite om vad som komma skall..  :)
Vi har beställt in lite specialmaterial till denna kurs, som inte finns i butikens vanliga sortiment och jag tror inte jag sett det på nåt annat ställe i sverige heller..  Jag tror inte ni kommer att ångra er!

Jag tänkte vi skulle försöka hinna med minst 3 ATC, varav en är med specialmaterialet.  Dessutom har vi tagit hem lite annat ATC-material, som kommer att erbjudas till försäljning till kursdeltagarna i första hand, så lite extra blir det! ;) Det finns fortfarande ett par platser kvar.

(Ta helst inte er bästa tröja på, eftersom vi ska använda färger!)

Vi ses väl på lördag!?

PS. missa inte heller skattjakten och StoryHouse erbjudanden på nya företagsbloggen Allt Om Scrap

Scrappat

Äntligen har jag tagit mig för att fota några av dom, för mej, många LO jag knåpat ihop sen i julas.
74222-5074222-49Scrappat

Jag vet inte om det är jag eller kameran.. eller kanske en kombination, men jag fick inte till nån bra skärpa på bilderna. Men ni ser nog ändå! Alla tre står som inspiration på
StoryHouse och nästan allt material finns i butiken.

Idag skulle vi gått ut och ätit, för vi ville fira lite att vi "fick ihop det" för 3 år sedan nu i fredags. Men jag var så trött o hade värk på eftermiddan, så i stället "snodde vi ihop" plankstek med oxfilé och rött vin här hemma o lyxade till det med chokladpudding efteråt :)  Mätt o belåten känner jag att det är dags att sova för länge sen, så jag tar och ger mig här.
Gonatt på er!

passande kort va ;)

Nja, kanske inte för årstiden, men eftersom fåglarna har vårkänslor o jag längtar till sommaren så..  Ett kort jag gjorde i augusti tror jag det var, men det har inte kommit sig in här förrän nu.
Som ett litet tack för en drös stämplar jag fick låna ;)

passande kort va ;)

Äntligen!

Ja, äntligen har jag kommit mej för att dels scrappa igen.. hela 4 LO under julhelgen har det blivit. Lettersize är helt klart min grej!! Bild på dessa kommer inom kort. Tills vidare får ni kolla på en tändsticksask jag gjorde till StoryHouse idag. Denna söta stämpel från Magnolia som kom in i veckan, var jag bara tvungen att prova!

Äntligen!

Helgen i övrigt kommer att gå i flitens tecken. Lasse jobbar, så jag tänkte vara hemma o tussa runt bara.. ska städa mitt scraphörn och rensa runt datorn och så vill jag sitta här o scrappa bara sen i min nystädade hörna :)
På måndag börjar jag på smärtrehab o ska gå där i 3 veckor, varje dag, så jag vill passa på innan jag börjar där. Efter vad jag hört, så kommer man att vara ganska trött första veckan..

Lasse gjorde ett tappert försök att få liv i min scanner idag, men tyvärr verkar det som om lysröret i den har gått sönder. Så det blev inget scannande för mej idag heller. Ska kolla om det går att byta, annars får jag allt ta o köpa mej en ny scanner. Denna var ändå inget vidare, så det är väl inte helt fel heller.

Ha en trevlig helg på er!