Pysselhelg

Ja i helgen har jag faktiskt tagit mej tid att pyssla en hel del.. dels håller jag på med ett tävlingsbidrag och ett annat litet hemligt (än så länge) projekt och dels har jag gjort ett tack-kort till personalen på Smärtrehab. I morrn är det dags för återbesök där o vi ska ge lite blommor o ett kort tänkte vi. Köpte den här Penny Black katten för.. länge sen, men det är faktiskt första gången jag gör nåt med den. Söt som socker är den iaf! :) Tyckte den passade så bra. Hela kortet är eg en enda stor liftning, men jag minns tyvärr inte vems kort.. ett jag hade sparat som favorit bara + lite annat. Så det är inspiration från flera hålle eg, så den som känner sig träffad, får ta åt sig äran ;)
Vart inte helt nöjd med blommorna, men där fick jag för att jag skulle experimentera med färger... Och BG pappren - Blush, ska vi inte ens prata om.. LOVE LOVE LOVE them!!  Har köpt ett miniblock med dom pappren oxå, som jag längtar efter att få sätta tänderna i.

74222-81

Dikten är Siv Andersson, men jag har ändrat på "jag" till "vi" och "dig" till "er".

Nä nu är det bäst jag sätter mej o klurar ut hur jag ska göra mina recept-swappar i choklad-swappen (som jag vid nåt obevakat ögonblick, anmälde mig till.. för jag har ju inte nog att göra.. *suck*) Medan jag väntar på att Lasse ska komma hem.. Vi ska åka på Väla o köpa byxor.. jihooo.. *not*

74222-82

Tur jag har en liten aning hur jag ska göra swapparna iaf.. o att det är några dar kvar tills deadline! :)
Ha en fortsatt skön söndag!

Jag tar tillbaks allt..

..våren är INTE här!!
Igår var jag i Ängelholm och pysslade lite. Lisa gav sig hemåt vid halv 6 tiden och då snöade det ganska mycket o blåste.. Jag hade lite kvar på mitt kort, så jag satt kvar ett tag till och pysslade. Kollade skånetrafikens hemsida o det verkade iaf som bussarna gick som "vanligt" förutom att dom hade svårt att hålla tiderna då..  Min buss skulle gå 19.25, så jag bylsade på mej ordentligt och i snöstormen (som det hunnit bli) så traskade jag till busshållplatsen. Jag var inte helt säker på att komma med nån buss, men det kom en iaf, bara 5 min sen.. Glad i hågen tänkte jag, att nu kommer jag iaf hem.. skönt!

Jojo.. vi hade väl åkt ca 2 km, när vi möter en bil som får upp ett rejält snörökmoln framför bussen, så den måste bromsa... i en liten backe, men tillräckligt för att den ledade bussen skulle komma helt ur balans och vips låg bakänden på bussen i diket. Dom försökte med hjälp få loss bussen, men det gick ju inte såklart. efter mycket om o men, fick vi byta till mötande buss på väg till Ängelholm iaf och fick åka rundan runt där o så tillbaks igen. Väldigt obehaglig resa i låg fart o slirigt väglag!

Efter 1 tim och 45 min bussresa, så klev jag av bussen o började traska hem. Rejäl packning hade jag oxå.. hela min jätteväska med scrapgrejer + en stor påse med papper o annat smått. Normalt tar promenaden från bussen 8-10 min, men nu tog det.. längre tid! Det var iaf hyfsat plogat på vår väg och jag hade medvind över åkrarna som tur var.  Sicket äventyr!
Hemma igen, med blöta fötter o kalla fingrar.. Bäddade ner mej i soffan o orkade inte ens kolla nätet..
 
så.. nää.. våren är inte alls här än. Stackars småfåglarna sitter ute o ser ruggiga ut. I morrn måste jag köpa fågelmat!
Här är iaf kortet som jag gjorde igår :) Allt material finns på
StoryHouse

74222-80

80-tals återblickar och shopping

74222-76

Är du som jag, helt galen i 80-talsmusik och bor i närheten av Ängelholm?! Då tycker jag du ska skynda dig att kolla in
DETTA 

Lite kort ang. frågor om förbeställningen av stämplarna:

Tyvärr säljs dessa enbart monterade, vi har kollat, så det är tyvärr inte mycket vi kan göra. Jag vet att många, inkl. jag själv gärna skulle handlat omonterat, men som sagt.. inte mycket att göra åt.  Men vad gör man inte för att få dessa coolingar i sin samling ;)
Datum för beställning är inte helt spikat, men jag skriver här när det är klart och info kommer på hemsidan oxå! Skulle tro nån gång i nästa vecka...

Så.. då var reklampausen slut för idag :)

Idag har jag varit energisk.. för att vara jag! Upp i ottan.. *hrrmm* ja ja, kl 9 då .. men jag ÄR trött på mornarna!!  Sen iväg till stan för att prata med fabbro doktorn. Vidare på en snabbshopping på stan. Ett stycke tvärrandig tröja inhandlad (mycket piffig!) + ett halsband med ett silverhjärta. Efter det åt Lasse o jag lunch på stan, för att ha ork med sista shoppingvändan.. ett par varv inne på Bohaget (min absoluta favvoaffär när det gäller inredning) och jag kommer ut med ett påskägg i "antiksilver" (det lilla på bilden) och ett ljusfat i porslin till mamma.

74222-78

Hem o lämna gubbe hemma o vidare till Ängelholm för en stunds pyssel och klurande på scrapträff. Hem o hämta gubbe, handla, fixa mat o se Gilmore Girls, Desperate Housewifes och dokumentär om sekter.
Så nu sitter jag här o känner att jag hann med mycket idag och nu ska jag ta min nya scraptidning och lägga mej o läsa :)

natt natt..    74222-77

Förbeställning

74222-73        74222-71          74222-72    74222-74

Nu börjar det närma sig förbeställning av dom coola stämplarna (i bästa Tim Burton-anda) jag visat innan, som finns på
StoryHouse 
Vi håller på att sammanställa ett antal stämplar som går att välja på, och detta är pga att man inte kan beställa bara en av varje, så därför går det inte att ha hela sortimentet. Om önskemål finns, så är det inga problem med fler förbeställningar av andra stämplar längre fram :)  Dom här ovan, är ett urval på vilka man kan välja denna gång. Det kommer att bli en hel del ändå, så jag tror nog att ni hittar en o annan ni gärna vill ha ;)  Återkommer med mer info när det är klart vad som gäller.

Idag har jag scrappat.... HA! nu ljög jag.. jag SKULLE scrappa idag, men det slutade med att jag i stället klippt och monterat över 20 stämplar.. *puh*  Inte direkt skoj, men desto roligare sen när jag väl kan använda dom! Många blir ju bara liggande o väntar på.. ja, bättre tider.. för att man inte orkar montera. Så det känns ändå skönt att få det gjort.
Men på onsdag ska jag iaf sitta i sällskap o pyssla och då ska jag fortsätta med mitt lilla väskprojekt och kort till personalen på smärtrehab.

Ja för att komma tillbaks till det, så är jag "utskriven" därifrån för några veckor sen o det var verkligen toppen att vara där. Dessvärre är det skitsvårt att hålla på sina övningar, avslappningar och allt vi har fått i hemläxa. Däremot börjar jag bli riktigt duktig på att stå rätt!  :D

Nehej, nu ska jag minsann gå upp o lägga mej o läsa scraptidning och försöka somna i tid..
gonatt sverige, var du än är... ;)

74222-75

ett gammalt ko-rt..

ett gammalt kort..

Har rensat lite bland mina bilder i datorn och hittade ett ko-kort jag gjorde i somras. Lite vårkänsla över det och nu längtar jag efter våren ordentligt, så det kan behövas. Visserligen blommar snödropparna för fullt och krokusarna är på gång. Tulpanerna sticker upp 5 cm ovanför marken och fåglarna sjunger nog lite ivrigare tror jag.. Men det är snålblåst och ganska kallt ändå, så man får nog drömma några veckor till..

I morron ska jag göra klart min LO jag började på idag o sen ska jag se om jag kan organisera lite bland mina grejer. Har köpt lite nya förvaringskorgar, så det ska bli lite lättare att hålla reda på allt.

Jag tror minsann att det är hög tid att sova nu..  gonatt på er!

Love is in the air

I lördags gjorde gjorde jag lite mer Alla Hjärtans pyssel. En röd ask från IKEA som jag dekorerat med vita band och en hjärte-stämpel från Magnolia.

74222-69


Det andra är en liten burk med "kärlekspiller" :) En burk med silverkulor som passerat bäst före datum är grunden och papperet limmade jag bara på och dekorerade med hjärtan.. och så dymo och glitter..såklart ;)



Idag har jag varit o handlat lite vårblommor.. vita pärlhyacinter och blå iris. Känner att det är vår i luften trots att temperaturen visar på +-0 grader idag. Men solen skiner iaf! Skulle vilja ha ork till en storstädning, men jag får nöja mej med lite i taget.
Nu ska jag iaf sätta mej o knåpa ihop ett kort till en tävling jag tänkte vara med i.
Ha en skön söndag!

I´ve goth you

Det närmar sig Alla Hjärtans Dag och jag har pysslat lite.. Har gjort lite småpyssel som jag inte har hunnit fota än, men jag kan bjuda på ett lite annorlunda kort med den häftiga stämpeln jag köpte för ett tag sen

I´ve goth you74222-66


Hur jag än vinklade kameran, så fick jag inte med allt glitter.. Dessa är tagna utomhus i solen, men det ÄR svårt att fota glitter! Jag vill ha en ny scanner!! Håll till godo iaf, jag uppdaterar med fler alla hjärtans-projekt framöver.

Solen skiner som sagt o jag ska iväg och luncha med gamla kursare strax, sen ska jag hem och pyssla vidare. Har så mycket idéer att jag skulle behöva 10 timmar till per dygn.

Ha det gott!

Börjar få smak på att scrappa igen

74222-65

Efter helgens scrapträff (och lite innan oxå..) så har jag fått tillbaks min scraplust! Den har varit på rymmen i över ett halvår, till förmån för kortmakande, men nu verkar den ha hittat hem till mej igen.
Känner mej faktiskt rätt nöjd med den här LOn och det var väldigt befriande att inte vara så noga med att det skulle vara rakt o ordentligt. Passar nog mej jättebra..

Har börjat omorganisera i min pysselhörna, för jag inser att jag inte får plats med allt jag har, på det sätt det står nu. Kommer att kännas jätteskönt att få ordning igen. Det var så fint första... hrm.. månaden.. men sen, av nån konstig anledning, så bröt kaoset ut igen och sen dess har jag huserat på vårt matbord i vardagsrummet. Till Lasses förtret ;) Än är det rörigt, men jag hyser hopp om bättring inom det närmaste :)

Känner mej frusen o kall idag, tror att Sonjas envisa förkylning hoppat över till mej. Håller mej hemma idag, för i morrn har jag en massa måsten igen. Får kurera mej med lite choklad senare tror jag ;)

Välkommen..

..till min lite vårigare och uppfräschade blogg! :)

Idag har varit en dag med huvudvärk, fumliga händer och ögon fulla av grus. (jäkla fibro..) Men jag har iaf scrappat klart min LO från igår, så imorrn ska jag fota o lägga upp den. Den är lite, för mig,  experimentell och framför allt  inte nåt jag gjort så ofta innan.. men jag måste ändå säga, att jag är väldigt nöjd med den! Får man det i detta jante-land? ;)

Nä jag behöver verkligen sova nu! Det är redan sent och jag ska orka upp i morron oxå (även om det känns som en utopi just nu..)

Sov nu gott, så kommer det bilder och mer inspiration i morron!

Kärleksmums

74222-63
Så här i alla hjärtans dag tider, så måste jag bara tipsa om nåt så underbart.. Yoggi Yalla! med smaken KÄRLEK  :)  jag såg den av en händelse på Pressbyrån en dag o behövde nåt mellanmål, så jag köpte den o klev på bussen.. öppnade den och luktade.. himmel o pannkaka! ja nästan iaf.. jordgubbar, choklad o chili! Exakt HUR gott som helst var det. Som smält jordgubbsglass med små små flagor av choklad o en svag eftersmak av chili.  Har hunnit med ett par till efter det o det blev säkerligen inte dom sista heller :)

Idag har det varit scrapträff o det var himla trevligt.. flitiga o glada tjejer och tom jag fick en LO gjord. Ja nästan iaf.. lite kvar att dekorera, men det ska jag göra i morrn. Då är det söndag o jag ska verkligen helga vilodagen denna söndag.. huvva vilken vecka det har varit! Jag har glömt många saker den här veckan o behöver verkligen bryta av med nåt pyssel.. Har inhandlat lite skoj grejer idag, så nu måste jag bara prova ett projekt jag läste om i förra veckan. Jag återkommer med bildbevis :)

och Pia.. din vagn kommer!! ;)  ska försöka få iväg den till Sonja i morrn el måndag!

Dags att nanna kudde nu.... natti natt!