Drömmar

Jag tog mig ett ryck härom dan o rensade lite på framsidan.. ser bättre ut, men jag blir verkligen galen på kirskålen!! Det är mycket kvar än, men jag orkar inte i år.. Det ser ut som en rivningskåk just nu, för Lasse har börjat riva/bygga tak på framsidan nu. Ja, det är jättebra att det går framåt, men det känns totalt lönlöst och tråkigt att rensa o göra fint och om nån dag ligger det bräder o gamla spikar överallt.. sen har väl latmasken tagit över oxå ;)

Men drömma kan man.. min påbörjade hörna längst ner i trädgården, där jag börjat gräva upp ganska mycket redan.. den har stått i dvala nu några veckor. Brännässlorna är snart en meter höga och det krävs häcksax för att komma fram längs gången. men men.. det blir, jag samlar kraft just nu, typ :D

Har surfat runt lite o letat inspirationsbilder. Jag vill ha gången kvar som den är, bygga en pergola längs en del av den.. där vill jag har klematis och piprankor som slingrar sig runt. På ena sidan har jag rabarber, vinbär och hallon och på andra sidan gången är det krusbär och tanken är att det ska bli jordgubbar sen oxå.  Längst ner i hörnet ska jag göra en liten sittplats med en vit liten trämöbel. Helst vill jag ha sån gammal fin sten att lägga på marken, men grus är väl lite billigare. Får se hur det slutar.. Här kommer lite idéer iaf, även om jag ska ha min egen touch på det:

image14 (inte så tjocka kolonner dock!)

image15image16 image17 image18

hmm.. hittar inte mina andra fina bilder på möbler o dekorationer, så det blev ju lite samma lika här. Ja ja.. nu ska jag sova tror jag, så jag inte väcker upp tuppen ;)

Sött som socker

En tv-kockjag verkligen gillar är Leila Lindholm. Hon har så himla fint omkring sig i sitt program och allt ser så smaskigt o inbjudande ut. Nu har jag visserligen läst att det inte är hemma hos henne det filmas, men ändå.. låtsas kan man ju :) Det senaste programmet "Leila Bakar" har hittills varit bra iaf. Ska prova några av recepten tänkte jag.

Håll med om att en enkel kaka ser så mycket godare ut, när den serveras läckert! Dessutom är ju hon så färgglad själv, så det genast blir mycket roligare...

image11 image12

Dessutom är det kul att baka.. det blir tyvärr inte av så ofta, men jag gillar att göra såna lite roliga kakor o sånt. Tänk om man hade ett sånt här fint fat att lägga upp på! Det fanns ganska fina på Indiska förut, men just nu vet jag inte om dom är så roliga.. just dom här kommer från Lantlig Design och dom är superfina iaf.. men dyra tyvärr!

image13 

Den butiken förresten.. Lantlig Design där skulle jag nog kunna handla mig fattig. Speciellt ett turkost, gammeldags porslin dom har..

Nä nu är det bäst jag gör nåt annat, annars dreglar jag ner hela tangentbordet ;) Får se om jag hinner en runda i trädgården idag.. den är pinsamt eftersatt nu, ogräset är högre än blommorna *suck*

Fridens liljor ;)

RSS 2.0