Börjar vi närma oss? :)

Ja då har jag gjort några små finslipningar idag o ändrat klockan till en i söt färg.. (du kanske inte ens vill ha en klocka??) och ändrat i den bruna menyn.. ser det bättre ut i din dator nu? Det kan se olika ut, beroende på vilken upplösning man har på skärmen.

Ang den hackiga bakgrunden till höger, så kommer det inte att synas senare när jag flyttar över designen till din blogg. Det syns här, bara för att det är så få inlägg gjorda här.. när man skrivit flera inlägg, så matas den bruna remsan ner o döljer skarvarna.
Den här adressen är ju på min blogg och jag kommer att flytta över kodmallen till din egen blogg sen..

Men känns det som vi närmar oss nu?


updaterat 00.30

Provade en annan variant på headern.. vad tror du om detta? är lite osäker på paisleyn, att den ser "spretig" ut.. eller är det jag som är petig? *s* vad tycker du?

Länken till StoryHouse ligger på min blogg o kommer inte att finnas på din egen sedan.
Den här testbloggen ligger som en underblogg till min egen, så därför är den här :) Alla dina länkar, text du skrivit osv kommer att ligga kvar precis som idag, du får bara ett nytt utseende. Men om jag får lägga min egen lilla designlogga där, så blir jag glad ;)

Va kul att du gillar den! Det är alltid lite nervöst när man gör åt någon annan. Jag vill ju att både jag o du ska vara nöjda med resultatet.
Jag har provat mängder av typsnitt som såg knasiga ut, provade detta nu.. vad tycker du om det?
Jag skriver här om jag ändrar nåt, så du kan väl kolla in nån gång i morrn kväll!
hej så länge..


Uppdaterat 14/8

Ja så här ser då bloggen ut efter försök nr. 1 :)  Jag hoppas du ska gilla den, men tveka inte att säga ifrån om det känns helt galet!
Det går bra att du skriver feedback här i denna blogg!

/Hella