hohooo

Nu har jag varit sådär offline igen ;) Det händer så mycket i livet utanför nätet, så jag glömmer lixom bort att blogga ;)

Lite fler kort jag gjorde till
Stampotique på CHA-mässan..

      

Kommentarer
Postat av: Vicki

Hi Hella!!! Nice to meet you! Love your Stampotique cards!!!!





Vicki

Postat av: Busan

Hej Hella!

Oj, vad glad jag blev att du hittat min blogg så jag kunde hitta till din!!! :)Så fina kort du gör!!! Oj, vilken källa till inspiration du är!!! Ser att du har en länk till StoryHouse - det är inte så att du jobbar där och du är DEN Hella!?! I så fall är du känd ända upp till Värmland eftersom min nätkompis har handlat hos er till mig och min pappa med fru dessutom.... Ja, jag är från Helsingborg men hittade kärleken och det bar i väg till Värmland istället för nästan precis 11 år sedan... Hoppas du har en bra dag och ska försöka komma igång och pyssla lite mer snart igen! Älskar att pyssla! :) Kramar till dig Busan

2009-03-04 @ 14:39:24
URL: http://busan-bloggen.blogspot.com/
Postat av: Busan

WOW - tänk att det är du som är Hella på StoryHouse!!! Min nätkompis handlar ofta hos er och vi brukar stämpla upp till varandra någon liten.... Ja, man får kanske inte det men vi är sjuka båda så vi hjälps åt för att ha råd att pyssla... Hon var så snäll och köpte bland annat den där Penny Black stämplen med en katt som hänger uppe i toppen på en julgran till mig från StoryHouse och skickade upp till mig med lite annat och jag förstår inte hur du kan jobba där utan att handla ihjäl dig!!!! Jag vet jag hade gjort det i alla fall!!! Och ditt rykte är utmärkt - är bara så glad att få se din blogg med alla fina kort du gör!!! Och då känner du till problematiken med katter och pyssel - man skulle vilja ha åtta armar ibland för att hålla de godingarna från korten man gör... ;) Kramar till dig och kissen och ha en skön kväll! Busan

2009-03-04 @ 22:39:01
Postat av: Busan

Sorry jag babblar så mycket här men måste bara säga att jag tycker din nya bild här uppe med kvisten var helt underbar!!! Såå fiiin!!!

Kram och hoppas du har det bra! Busan

2009-03-05 @ 16:51:38
Postat av: Natasha

Den var snygg den!!!

F'resten...ramen på det lila kortet,har du ritat den själv?

Kram

2009-03-05 @ 23:20:37
URL: http://miserywitchen.blogg.se/
Postat av: Anna

Vart kan man få tag i de där otroligt häftiga stämplarna från stampotique? dina kort är så otroligt inspirerande och du gör otroligt coola kort.

2009-04-11 @ 11:39:37
Postat av: Yoli Design

såååå snygga kort...

Du får ju även de stämplarna att vara sööööta... hrm om du nu vill att de ska vara söta eller ej!! :P hihi



kraaaaaaaaaam

2009-05-16 @ 08:01:37
URL: http://yolis.blogg.se/
Postat av: Agnetha

Vilka läckra kort!!! Lite "Night Before Christmas"-stämning som faktiskt råkar vara en av mina absoluta favvofilmer:)

2009-06-19 @ 10:52:45
URL: http://virra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback