Lottat var det här!

Då var lottningen avgjord.. ;)  Det var en mycket opartisk (läs ointresserad) deltagare som fick "dra" vinnarlotten!
Jag skrev alla namn på små lappar o knölade ihop till bollar, sedan skakade jag mycket omsorgsfullt om burken, trissade upp Lukas till max och sen kastade jag ut alla bollar på golvet. Den lott han hoppade på först o luktade/petade på fick bli vinnaren :)  Allt för att det inte skulle bli nåt fusk *fniss*

Och jag måste verkligen säga..
Cina, spela på lotto i helgen!! Du verkar verkligen ha matjord i fickorna nu.. Det blev din "boll" som Lukas valde!!  whohooo.. GRATTIS! :)  Dina plastfickor kommer på posten efter helgen!

Idag har vi haft Öppet hus på StoryHouse, himlars vad mycket folk det varit! Skitkul såklart, men mina fötter är nere för räkning!  Även i morrn är det massor av erbjudande, så ni som inte kunde komma idag, borde passa på då!
Jag är där hela dan ;)

I morron kväll ska jag dessutom till Malmö och se The 69 Eyes.. mmmm...finska puddingar :P  Eftersom vi inte kommer iväg till tyskland på gothfestival i år, så får man vara glad för det lilla.. Jag kan ju bjuda på ett smakprov kanske ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Ukv212HjVYY
http://www.youtube.com/watch?v=IZbm0c5RDzo&mode=related&search=

Idag kom nya Magnoliastämplarna oxå.. och gissa vad!!? Jag blev tvungen att köpa några stycken.. surprise :D
fast nu kom jag på att jag glömde köpa katten.. den måste jag ju ha såklart!! En Lukasstämpel :)
image118 
Nä nu får jag ta o städa lite här.. måste få ordning på skräphörnan nu, så jag kan ha alla grejer på ett o samma ställe. Ha en skön helg!

Just ja.. min trädgårds- och inredningsblogg är äntligen klar.. 
http://hellabella.blogg.se/livatpalandet/


Kommentarer
Postat av: Cina

Men detta är ju helt OTROLIGT !!! Jag tror knappt mina ögon - jag har vunnit IGEN !!!!! Wow alltså - vilken grej! Och jag som aldrig vinner någonting och nu har jag vunnit 2 ggr på samma vecka :)))
Tjohooo detta är ju ett tydligt tecken, köpa lott och kamma hem storvinst sen kan FK stoppa sin papper -pip- någonstans *flinar*
TAAAAAAAAAAACK Hella för ett glädjebesked till
*kramar exalterad om* :D

Postat av: Anneli

Jag har druckit öl med en av de finska "puddingarna" backstage på Arvika och han var otroligt opuddingaktig och pretto..så det så ! :P

2007-05-05 @ 11:15:02
URL: http://disspinnen.blogg.se/
Postat av: Pia

hihi, kul sätt att lotta...

2007-05-05 @ 15:22:29
URL: http://engdam.blogspot.com
Postat av: Helena/Pixelit

Hej hej!
Ser att Storyhouse fått nya magnolia,ska bli kul att se vad du gör med dom.Skynda dig att köpa kissekatten,så jag får se vad du hittar på för kul!
Ha en fin vecka,kram!

2007-05-06 @ 20:30:12
URL: http://pixelitpyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback